Otsi
(sisesta pealkiri, autor, ISBN, märksõna)

TEA Kirjastus PRESSITEADE 18.04.2018  

TEA Kirjastus PRESSITEADE 18.04.2018

Täna TEA Kirjastuselt ilmunud Tiit Made raamat „Poliitikas pöördelistel aegadel” on panus Eesti Vabariigi 100. aastapäeva tähistamisesse.

Homme, 19. aprillil kell 16.00 usutletakse Tiit Madet autogrammitunnis Tallinna Raamatumessil autorinurgas.

Tiit Made avab raamatus „Poliitikas pöördelistel aegadel” Eesti riigi ajaloos määrava tähtsusega perioodi olulise tahu. Autor valgustab värvikalt, otsekoheselt ja intrigeerivalt sündmusi ning inimesi Toompeal ja selle ümber nii vahetult enne kui ka pärast Eesti Vabariigi iseseisvuse taastamist. Lugeja saab haarava ülevaate uute poliitiliste jõudude kujunemisest, Eesti iseseisvuse taastamise ülimalt keerulisest protsessist ning meie poliitika kulissidetagustest nüanssidest. Fookuses on ka poliitikute ja ajakirjanike vahelised suhted. Autor kirjeldab mahlakas stiilis poliitikas olemise rõõmu ja valu ning sedagi, kuidas poliitikast lahkutakse.

Mahuka, 432-leheküljelise raamatu isikunimede registris on üle poole tuhande nime, raamatut ilmestab ligi 200 fotot ajaloolistest sündmustest ja isikutest.

Ootame rohket osavõttu!

Lisainformatsioon raamatu kohta: www.tea.ee

Projektijuht Silvi-Aire Villo

Tel 5645 2954, 667 7860

 

Logi sisse

Uudised  

TEA Kirjastuse Liivalaia kauplus on suletud.

ALATES 10.JUULIST TONDI KAUPLUS SULETUD!

TEA töötoad
TEA uute käsitööraamatute järgi meisterdasid, voolisid ja värvisid eri vanuses lapsed ja noored käsitööhuvilised Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ärihooaja avamise pereüritusel 26. augustil Tartus, ERMis.
OK
Jah
Ei
Saada
Katkesta
Logi sisse
Katkesta
SERTIFIKAATIDEST