Otsi
(sisesta pealkiri, autor, ISBN, märksõna)

Londoni raamatumessil esitleti teatmeteost "Republic of Estonia 100"  

Teisipäeval, 10. aprillil alanud Londoni raamatumessi avaürituste raames toimus ka TEA värskelt trükipressi alt tulnud teatmeteose "Republic of Estonia 100" tutvustus. Sel aastal on Eesti üks Londoni raamatumessi aukülalistest ja selle teose tutvustamine messil on märgilise tähtsusega.

Tegu on kõige põhjalikuma ingliskeelse teosega Eesti kohta, milles on kajastatud nii Eesti ajalugu, rahvastik, loodus, majandus ja kultuur kui ka väliseestlaste elu-olu. Ohtralt illustreeritud "Republic of Estonia 100" põhineb 2017. aasta menukil "Eesti Vabariik 100". 

Välis-Eesti kogukonnad on raamatut "Republic of Estonia 100" oodanud pikisilmi - teos ilmus esmaspäeval ja juba samal päeval saatsime esimesed raamatud nii Ameerika Ühendriikidesse kui ka Kanadasse. "Republic of Estonia 100" on asendamatu abimees kõigile välisesindustele ning väliskülalistele kinke otsivatele asutustele ja ettevõtetele. 

 

 Tagasi
Logi sisse

Uudised  

TEA Kirjastuse Liivalaia kauplus on suletud.

ALATES 10.JUULIST TONDI KAUPLUS SULETUD!

TEA töötoad
TEA uute käsitööraamatute järgi meisterdasid, voolisid ja värvisid eri vanuses lapsed ja noored käsitööhuvilised Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ärihooaja avamise pereüritusel 26. augustil Tartus, ERMis.
OK
Jah
Ei
Saada
Katkesta
Logi sisse
Katkesta
SERTIFIKAATIDEST