Otsi
(sisesta pealkiri, autor, ISBN, märksõna)

Ilmus mahukas teatmeteos „Eesti Vabariik 100”  

Ilmus mahukas teatmeteos „Eesti Vabariik 100”

Teose  „Eesti Vabariik 100” esmaesitlus toimus 8. novembril Tallinnas Viru Keskuse Rahva Raamatus. 9. novembril toimus esitlus Tartu Kaubamaja Apollo raamatupoes.

400-leheküljelist koguteost on ette valmistatud aastast 2008 ja selle loomisest on osa võtnud üle 260 inimese. Raamat annab nii sõnas kui pildis ülevaate sellest, kuidas jõuti omariikluseni, loodi Eesti Vabariik, iseseisvus kaotati, omariiklus taastati ja Eesti Vabariik uuesti üles ehitati. Saame teada, mis toimus eksiilis ja okupeeritud Eestis. Põhjalikult on käsitletud riigikorda, haldusjaotust, rahvastikku, majandust, loodust ja erinevaid kultuurivaldkondi ning sporti.

Raamat on illustreeritud enam kui 1000 tänapäevase ja ajaloolise fotoga ning arvukate kaartide, skeemide ja tabelitega. Pidulikus köites, Eesti Vabariik 100 logo kandev raamat rõhutab meie riigi juubeli olulisust ning tõstab esile eesti keele ja kultuuri.

Koguteose „Eesti Vabariik 100” esitlustel osales akadeemiliste ringkondade esindajaid, poliitikuid, haridus- ja kultuuritegelasi, ettevõtjaid ja majandusjuhte, sotsiaalse elu ja kodanikualgatuse eestvedajaid ning palju teisi teatmekirjandushuvilisi.

Logi sisse

Uudised  

TEA Kirjastuse Liivalaia kauplus on suletud.

ALATES 10.JUULIST TONDI KAUPLUS SULETUD!

TEA töötoad
TEA uute käsitööraamatute järgi meisterdasid, voolisid ja värvisid eri vanuses lapsed ja noored käsitööhuvilised Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ärihooaja avamise pereüritusel 26. augustil Tartus, ERMis.
OK
Jah
Ei
Saada
Katkesta
Logi sisse
Katkesta
SERTIFIKAATIDEST