Otsi
(sisesta pealkiri, autor, ISBN, märksõna)
Nutitelefonis ja tahvelarvutis nüüd ka TEA entsüklopeedia

Nutitelefonis ja tahvelarvutis nüüd ka TEA entsüklopeedia 

Nutitelefonis ja tahvelarvutis avab TEA entsüklopeedia tee tänapäevasesse infokeskkonda, kustahes kasutaja parasjagu viibib – olgu bussis-rongis, raamatukogus, klassis või mõne ülikooli auditooriumis. Nüüd saab entsüklopeediat kasutada tõesti kõikjal, kus on internetiühendus.
 
Uue ajastu teatmeteosena sisaldab e-Entsüklopeedia erinevaid interaktiivsed lahendusi ning on illustreeritud rohke pildilise ja audiovisuaalse materjaliga. Loe, vaata ning kuula hea kvaliteediga illustreerivat materjali, helilõike ja filmikatkendeid. Entsüklopeedia avab tee maalikunsti šedöövrite ja maailma vaatamisväärsuste juurde, toob meie ette suurmehed ja annab kiire ülevaate meid ümbritsevast maailmast. 
 
Mugav otsingusüsteem teeb märksõnad lihtsasti leitavaks ja võimaldab paindlikku navigeerimist.
 
Praeguseks on võrgu kaudu kättesaadavad juba enam kui pooled planeeritud artiklitest – tänaseks kokku üle 35 000. Unikaalse toimetajakeskkonna abiga suureneb see arv iga päev. 
 
TEA e-Entsüklopeedia kui rahvusentsüklopeedia kaudu on igaühel nii kodu- kui ka välismaal võimalik kasutada emakeelset teabevaramut. 
 
TEA veebientsüklopeediat kasutab süle- ja lauaarvutites üle 10 000 registreeritud kasutaja.
Logi sisse

Uudised  

TEA Kirjastuse Liivalaia kauplus on suletud.

ALATES 10.JUULIST TONDI KAUPLUS SULETUD!

TEA töötoad
TEA uute käsitööraamatute järgi meisterdasid, voolisid ja värvisid eri vanuses lapsed ja noored käsitööhuvilised Eesti Kaubandus-Tööstuskoja ärihooaja avamise pereüritusel 26. augustil Tartus, ERMis.
OK
Jah
Ei
Saada
Katkesta
Logi sisse
Katkesta
SERTIFIKAATIDEST